Compania World Class Romania anunta deschiderea, in septembrie, a clubului cu numarul 31 din retea, in Park Lake, centru comercial din apropierea parcului Titan din Capitala. Valoarea investitiei ajunge la un milion de euro.

World Class Park Lake ocupa un spatiu de peste 1.800 de mp (club si terasa) si va avea o piscina semi-olimpica, o sala de fitness echipata cu aparate de ultima generatie, un studio de aerobic si unul de cycling, dar si o zona special amenajata pentru antrenamentele de functional fitness, conform News.ro

Peste 20 de antrenori vor prelua antrenamentele personale si cele de group fitness. Pentru relaxare, clubul include o zona cu sauna uscata.

“Succesul enorm al cluburilor din Titan si din Mega Mall si cererea mare pentru serviciile noastre ne-au convins de potentialul zonei. Astfel am hotarat sa deschidem World Class Park Lake. Vom continua extinderea retelei in urmatoarea perioda”, a declarant directorul general al World Class Romania, Mikael Fredholm.

Clubul va fi integral in categoria Silver

Clubul va fi integrat in categoria Silver de abonamente si va derula saptamanal peste 40 de clase de group fitness. De asemenea, clientii World Class vor putea beneficia de antrenamente personale, alaturi de antrenori profesionisti. O parte din programele de group fitness sunt dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume si partener World Class.


De altfel, pana la la sfarsitul acestei luni, va fi deschis un World Class si in parcul de retail Militari Shopping (2.500 de metri patrati), in urma unei investitii de 2,2 milioane de euro.

Obiectivul declarant al World Class Romania cea este ca, pana la sfarsitul lui 2017, sa aiba o retea locala de 40 de cluburi de sport. La inceputul acestui an World Class a fost implicata in cea mai importanta tranzactie de pe piata locala de fitness, prin care a cumparat al doilea jucator din piata - Club Sport Fitness Center MV, controlat de francezul Thomas Richard Pierre. Prin intermediul acestei tranzactii, noua centre de fitness au intrat in portofoliul World Class.

World Class este prezent pe piata locala din 2000, iar in 2014 a inregistrat afaceri de circa 9,6 milioane de euro, potrivit datelor raportate la Ministerul Finantrelor. In 2015, compania astepta o crestere de pana la 10,7 milioane de euro.

Prezent in Romania din 2010, Club Sport Fitness Center MV, parte a grupului francez Moving, a incheiat 2015 cu afaceri cumulate de aproximativ 6,6 milioane de euro. Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners, sustinut de investitori institutionali precum EBRD, Ardian, Rabobank sau EIF, care se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri