Semnatura hotelului Sheraton promite inovatie in experientele oaspetilor si mai ales, perfectionarea serviciilor oferite. De aceea, vara aceasta, portofoliul de oferte Sheraton Bucuresti e completat de un nou pachet de beneficii la evenimentele festive de diferite stiluri si teme, cu varietati culinare si facilitati care vor adauga o plus valoare momentelor speciale din viata oaspetilor.

Fie ca doresc sa isi aniverseze ziua de nastere, sa organizeze un cocktail, un botez sau o petrecere cu colegii sau prietenii, oaspetii vor regasi in oferta „Cool your Summer” serviciile de ospitalitate de 5 stele care au facut brandul Sheraton Hotels & Resorts, renumit in intreaga lume. Oferta beneficiaza de 3 pachete speciale, personalizate pentru a oferi oaspetilor experiente unice si pentru a valorifica fiecare eveniment la maximum.

Pachetul „Day-Time Brunch”- Cu un meniu apetisant si tort aromat la alegere, ce poarta semnatura patiseriei Centro Sweets, pachetul „Day-Time Brunch” este perfect pentru aniversari cu prietenii sau familia, intalniri private sau alte tipuri de evenimente sociale in timpul zilei. Pachetul include si bauturi precum limonada, apa, cafea, dar si vinuri pentru toate gusturile (alb, rosu sau rose), iar pretul acestuia este de 100 lei/persoana.

Pachetul „Dinner Party”- Meticulos pregatit, pachetul „Dinner Party” beneficiaza de aceleasi standarde exceptionale ale serviciilor culinare si de organizare. Pe langa aperitivele delicioase, barul de salate racoritor, bauturile pentru toate gusturile si tortul oferit de Centro Sweets, oaspetii care vor alege acest pachet se vor bucura si de un spectacol culinar unic, ce poarta semnatura resturantului Benihana. Pachetul include si statie de Live Cooking, care va anima atmosfera cu un show culinar interactiv. Pretul pachetului este de 150 lei/ persoana.

Pachetul “All Night Party”- Conceput special pentru a da startul petrecerii. Pastrand aceleasi beneficii de la pachetele “Day Time Brunch” si “Dinner Party”, oaspetii au garantata atmosfera perfecta pentru distractie, cu DJ ce va anima intregul eveniment.

Elegant si sarmant, localizat in inima orasului, hotelul Sheraton Bucuresti ofera o serie de avantaje si facilitati importante oaspetilor sai: parcare subterana, doua dintre cele mai renumite resturante din Bucuresti, Benihana cu bucatarie autentic japoneza si Avalon cu varietate culinara si preparate premium, precum si un centru de evenimente de 1200 metri patrati, ce poate acomoda pana la 1400 de persoane.

Centrul de evenimente Sheraton ofera un spatiu elegant si o atmosfera prietenoasa si linistita. Toate cele 11 sali de evenimente, din care 2 sali de bal, sunt dotate cu tehnologii audio si video moderne, Wi-Fi gratuit, pereti mobili pentru struturarea flexibila a spatiului, dar si lumina naturala. Salile de bal Platinum si Iridium Balroom se bucura de un design deopotriva functional si rafinat, oferind facilitati speciale precum: foayer unde se poate organiza un spatiu separat de socializare sau unde se pot primi invitatii, garderoba, acces la terasa pentru fumatori si acces la terasa Platinum, care poate gazdui mici aniversari sau cocktail-uri in aer liber.

Despre Sheraton Bucuresti: Este parte a lantului hotelier Starwood Hotels & Resorts, fiind o premiera pe piata de ospitalitate din Romania. Cu 270 de camere, un centru modern de conferinte de 1200 metri patrati, o zona de restauratie completa cu doua dintre cele mai apreciate restaurante din Bucuresti, Avalon si Benihana, hotelul Sheraton din Romania este situat in inima Bucurestiului, oferind oaspetilor sai o experienta unica a confortului. Cu servicii si facilitati recunoscute international ca fiind elita industriei de ospitalitate, cel mai nou hotel de 5 stele din Bucuresti aduce in premiera in Romania: Sheraton Club, Sheraton Fitness, Sweet Sleeper BedTM, Paired si programul de loialitate Starwood Preferred Guest.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri