Actionarii majoritari ai companiei Apemin Zizin, unul dintre cei mai importanti producatori de ape minerale pe plan local, au investit jumatate de milion de euro intr-un centru de ingrijire a pielii.

Centrul DermaCare a fost inaugurat in primavara acestui an si este situat in Bucuresti. Centrul ofera servicii de cosmetica, terapii corporale, proceduri de epilare progresiv definitiva.

”Ideea acestui proiect a pornit din experienta proprie. In valtoarea activitatilor zilnice, atat femeile, cat si barbatii, acorda prea putin timp imaginii lor”, spune Laura Lazar, CEO DermaCare Clinique si actionar al companiei.

Laura si Laurentiu Lazar au achizitionat pachetul majoritar al Apemin Zizin in anul 1997, activand din 1992 in comert. Apemin Zizin a fost infiintata in 1991 si a avut anul trecut afaceri de 52 mil. lei, in crestere cu 7,5% fata de 2014, in timp ce profitul s-a dublat, pana la 2,8 mil. lei, arata datele Ministerului de Finante. In companie lucrau anul trecut un numar de circa 119 angajati.

Citeste si:
Expertii imobiliari: Trebuie sa profitam de contextul geopolitic
Expertii imobiliari: Romania...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ilinca Paun pleaca de la conducerea Colliers International Romania