“Am decis sa infiintam acest nou birou deoarece potentialul de dezvoltare economica al Olteniei in general si al Craiovei in special, va atrage cu siguranta in viiitorul imediat investitori mari, care au nevoie de servicii juridice complexe si integrate. Noile proiecte in care suntem implicati ne cer sa acceleram dezvoltarea in teritoriu deoarece clientii nostri au nevoie de asistenta juridica de calitate atat in Bucuresti dar mai ales in teritoriu ” a declarat Avocatul Coordonator, Doru Bostina.

Biroul este situat in Strada Carol I Nr. 75, in plin centrul capitelei economice si culturale a Olteniei si va fi coordonat de avocat Mona Serbu. Pe langa sarcinile avocatiale curente, Mona Serbu va avea ca obiectiv strategic dezvoltarea serviciilor juridice oferite de Bostina si Asociatii in judetele limitrofe– Gorj, Mehedinti si Olt.

Grupul de firme “Bostina si Asociatii” va urmari sa-si adapteze continuu gama de servicii la cerintele partenerilor sai si va introduce concepte de marketing inovative pentru piata de consultanta juridica si financiara din Romania, sinergiile dintre SCA “Bostina si Asociatii” si “Bostina si Asociatii Financial Consulting” – firma specializata in acordarea de consultanta financiar- fiscala si de management al proiectelor cu finantare europeana constituind un atu in plus.

“Zona de Dezvoltare Sud-Vest, din care face parte si Oltenia, va fi unul din cei mai mari recipienti de fonduri europene si prin “Bostina and Associates Financial Consulting” pe de o parte si Societatea Civila de Avocati “Bostina si Asociatii” pe de alta, vom fi in masura sa oferim servicii de consultanta integrate pentru accesarea lor” mai spune Doru Bostina

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este leader pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2005 de 6,4 milioane euro si peste 100 de angajati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Nicosia etc. precum si in alte 7 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a achizitionat recent Westdin SA, o firma de consultanta juridica din Elvetia si a transformat biroul de la Viena in companie de sine statatoare.

Grupul de Firme “Bostina si Asociatii” ofera o gama completa de servicii juridice precum si consultanta financiar-contabila si mangeriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana prin firma “Bostina & Associates Financial Consulting”.