Retailerul suedez Hennes&Mauritz (H&M) va deschide, in aceasta toamna, al doilea magazin din Iasi, in Iulius Mall, ajungand astfel la o retea nationala de 47 de locatii.

Magazinul va avea o suprafata de 1.500 de metri patrati, desfasurata pe doua niveluri, si va fi cea de-a doua unitate H&M din Iasi, dupa cea inaugurata in 2012, tot in reteaua Iulius, in ansamblul multifunctional Palas. Brandul suedez este prezent in reteaua nationala a grupului Iulius din anul 2011, cu magazine la Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj, iar din 2012, la Palas Mall si Iulius Mall Suceava.

H&M a vandut, anul trecut, articole de imbracaminte in valoare de aproape 150 milioane euro (665 milioane lei), in crestere cu 25% fata de anul precedent. In acelasi timp profitul net incasat de retailer a scazut cu aproximativ 2,2 milioane euro si s-a situat la pragul de peste 3 milioane euro.

H&M este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume si detine in Romania 47 de magazine. Colectiile H&M includ articole casual si piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru barbati, precum si colectii pentru copii si adolescenti, accesorii, lenjerie intima si articole sport.

Iulius Mall Iasi a fost inaugurat in aprilie 2000, la acea data fiind primul mall construit in afara Bucurestiului si al doilea din tara. Iulius Group, companie detinuta de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte comerciale din Romania, segment pe care mai activeaza Baneasa Developments, NEPI, AFI Europe sau Anchor Group.

Citeste si:
Dedeman deschide un nou magazin in tara pe 18 decembrie
Dedeman deschide pe 18...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Douglas deschide prima parfumerie din orasul Suceava