AchieveGlobal Romania, companie specializata in organizarea de cursuri profesionale pentru vanzari, estimeaza pentru anul curent o cifra de afaceri de 1,2 milioane de euro, in crestere cu 32% fata de anul trecut.

Anul trecut AchieveGlobal a avut o cifra de afaceri de 820.000 de euro. Compania este prezenta pe piata romaneasca din 1997 si de la debutul in Romania a antrenat 18.000 de oameni, provenind din cele 45 de firme partenere, informeaza NewsIn. Principalii clienti ai companiei sunt Orange, Vodafone, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, GSK, Roche, Metro, Bricostore, JTI.

AchieveGlobal Romania a inregistrat in ultimii patru ani o crestere anuala de peste 60% a cifrei de afaceri si de peste 12% a profitului operational. Potrivit reprezentantilor companiei, rezultatele financiare performante se datoreaza implementarii si adaptarii in Romania a unor programe care au dat rezultate remarcabile pe plan international.

AchieveGlobal, firma cu 1.800 de angajati in 42 de tari, are capacitatea de a realiza programe adaptate in peste 30 de limibi si dialecte oferind servicii de consultanta in conducere organizationala, vanzari si servicii cu clientii, conform informatiilor oferite de companie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cum arata cifrele companiilor din linia a doua a bursei in S1