Brandul de accesorii pentru femei Parfois a deschis primul magazin din vestul tarii, in Iulius Mall Timisoara. Acesta se afla la demisolul centrului comercial si are o intindere de 77 metri patrati.

Retailerul portughez Parfois ajunge astfel la o retea nationala de sase magazine. Pe piata internationala, Parfois este prezent in 56 de tari cu 758 de magazine. Brandul comercializeaza accesorii pentru femei, de la bijuterii, genti, portofele, ceasuri, ochelari de soare, curele, esarfe, palarii, pantofi si pana la accesorii pentru par.

Brandul portughez Parfois a fost infiintat in 1994, iar din 2012 a inceput sa vanda si online, in peste 20 de tari europene.

Cu o suprafara de 71.000 mp inchiriabili si peste 330 de magazine, Iulius Mall Timisoara, dezvoltat de grupul Iulius, este cel mai mare mall din afara Bucurestiului. Mall-ul apartine Iulius Group, firma detinuta de antreprenorul roman Iulian Dascalu, care a inceput lucrarile la o noua cladire de birouri care face parte din proiectul mixt Openville Timisoara. Zona va cuprinde sapte cladiri de birouri clasa A, desfasurate pe 130.000 mp, peste 430 de magazine, 20 de restaurante, cafenele tematice, 15 sali de cinema multiplex, o zona de fresh market, patru sali de evenimente, cel mai mare parc suspendat din Romania, de 55.000 mp, patinoar, carusel pentru copii in aer liber si aproximativ 4.050 de locuri de parcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri