Retailerul polonez LPP, care detine pe piata locala brandurile Reserved, Mohito, Cropp, Sinsay si House, a deschis primul magazin Reserved din Timisoara, in cadrul Shopping City Timisoara.

Odata cu deschiderea noului magazin din Shopping City Timisoara, brandul ajune la un total de 10 unitati deschise in Romania, urmand ca, in perioada urmatoare, numarul acestora sa ajunga la 12. Magazinul Reserved se adauga celorlalte branduri aflate in portofoliul LPP din Shopping City Timisoara, House, Cropp si Sinsay.

Saptamana trecut, retailerul a inaugurat o alta unitate Reserved, cu o suprafata de 1.200 metri patrari, in Militari Shopping. Obiectivul retailerului polonez este sa ajunga la un numar de 100 de unitati in urmatorii ani, dupa cum afirma Alina Bistreanu, director general al LPP Romania, intr-un interviu pentru wall-street.ro, pentru acest an fiind programate 18 deschideri de magazine. Dupa finalizarea proiectelor de anul acesta, LPP va ajunge la o retea de 34 de magazine, dupa ce in 2015 a inaugurat alte 12, in urma unei investitii de 7 milioane de euro.

Lantul de magazine Reserved mai este prezent, pe langa Romania, in alte 9 tari din Europa.LPP, companie listata la Bursa din Varsovia din anul 2001, este una dintre companiile din industria modei cu cea mai rapida crestere din Europa Centrala si de Est, iar veniturile sale in 2015 au depasit 5 miliarde PLN. Timp de peste 20 de ani, compania si-a desfasurat activitatea in Polonia si in strainatate. LPP administreaza 5 marci consacrate: Reserved, Cropp, House, Mohito si Sinsay, iar in 2016 si-a lansat primul sau brand premium - Tallinder. Compania are o retea de mai mult de 1600 de magazine si peste 20 de mii de angajati in birourile si structurile de vanzari din Polonia, Europa, Asia si Africa.

LPP a inaugurat primul magazin din Romania in anul 2008 iar in prezent detine un numar de 21 de magazine, dintre care 11 in Bucuresti, 4 in Ploiesti, 3 in Brasov, 2 in Cluj si 1 in Bacau.

Shopping City Timisoara are o suprafata totala inchiriabila de 72.000 m2 si o parcare cu 2.700 de locuri si gazduieste branduri internationale precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alaturi de cele mai populare branduri romanesti. Magazinul Carrefour, deschis in Shopping City Timisoara, este primul si singurul hipermarket din regiunea de vest a tarii. Magazinul se intinde pe o suprafata de 10.000 m2.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri