Primaria Bucuresti a primit, luni, o notificare, din partea ELCEN, conform careia poprirea de 100 la suta pe conturile RADET nu va mai fi ridicata in aceasta luna, prin urmare, nu se vor putea plati salariile angajatilor regiei de termoficare si nu se vor putea face pregatirile pentru sezonul rece, a afirmat Gabriela Firea, edilul Capitalei. ELCEN a anuntat ca mai multe cartiere vor ramane fara apa calda, dupa ce Distrigaz Sud a redus debitul, fiind afectata 40% din populatia Bucurestiului., conform Adevarul Financiar.

Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud, controlat de catre grupul francez ENGIE, a redus debitul, urmand a fi afectata 40% din populatia Capitalei. Distrigaz Sud a recurs la aceasta metoda dupa ce ELCEN nu a putut plati tariful de distributie. Distrigaz are de recuperat 147 de milioane de lei de la ELCEN, acumulata in perioada ianuarie-iunie 2016 si va demara procedura de executare silita pentru recuperarea unei parti din datorie.

Producatorul de energie termica si apa calda sustine ca se afla acum in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, din cauza datoriilor de 3,6 miliarde de lei acumulate de RADET catre Elcen.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Sursa foto: noomcpkstic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri