Perla Majestic construieste apartamente in Navodari si se apuca de agricultura

Actionarii Perla Majestic SA au decis contractarea unui imprumut de 2,5 milioane euro de la Piraeus Bank, destinat finantarii construirii a cinci blocuri de apartamente de vacanta in Navodari, precum si adaugarea, la obiectul de activitate al companiei, a agriculturii, a anuntat compania

Proiectul imobiliar al Perla Majestic SA vizeaza construirea a cinci blocuri de apartamente de vacanta, constand in parter si sapte etaje, in orasul Navodari, in zona Popas III Mamaia DC 86, judetul Constanta, se arata intr-un comunicat remis bursei Rasdaq si citat de NewsIn.

Actionarii Perla Majestic SA au mai decis garantarea creditului contractat prin instituirea ipotecii de rang I asupra hotelului si restaurantului Perla si a terenului aferent acestora, prin cesionarea, in favoarea Piraeus Bank, a contractelor de vanzare cumparare asupra apartamentelor care vor fi construite in orasul Navodari, la valoarea de 100.000 euro/luna, precum si prin emiterea unui numar de trei bilete la ordin in alb, avalizate de catre actionari, se mai spune in comunicatul remis Rasdaq.

Actionarii Perla Majestic au mai decis completarea obiectului de activitate al societatii cu "cultivarea cerealelor, a porumbului si a altor plante", se mai spune in comunicatul remis Rasdaq. Actionarii societatii hoteliere Perla Majestic din Mamaia vor discuta, intr-o alta adunare generala extraordinara a actionarilor (AGEA), convocata pentru 23 octombrie, garantarea de catre Perla Majestic a unui credit de investitii de 10 milioane euro, contractat de compania Triumf Construct de la Piraeus Bank.

Creditul de investitii ar putea fi garantat prin instituirea unei ipoteci hotelului si restaurantului Majestic, plus terenul aferent si statia termica, precum si parcarea aferenta si spatiul gradina de vara Majestic, se arata in convocatorul AGEA.

Firma de constructii si dezvoltare imobiliara Triumf Construct Bucuresti a mai obtinut, luna aceasta, un credit de 10 milioane euro de la BCR, in vederea finantarii investitiilor sale imobiliare. Actionarul majoritar al Triumf Construct este Mohammad Murad, detinatorul Spring Time Holding SA, care este actionar majoritar la Perla Majestic.

Perla Majestic are un capital social in valoare de 9,5 milioane lei, detinut in proportie de 93,66% de Spring Time Holding SA. Perla Majestic SA a castigat, in urma licitatiei organizate anul acesta de Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL), dreptul de inchiriere si administrare asupra a doua sectoare de plaja din Mamaia, realizand investitii in valoare de aproximativ 1,45 milioane lei, pentru igienizarea si utilarea sectoarelor de plaja inchiriate, potrivit datelor DADL.

In 2005, Perla Majestic a obtinut un profit net de 1,64 milioane lei si o cifra de afaceri de 12,26 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri