Real Hypermarket, divizia de vanzari cu amanuntul a grupului german Metro, a investit apoximativ 12 milioane euro in al patrulea magazin al retelei din Romania, care va fi inaugurat pe 26 octombrie la Sibiu, in cadrul European Retail Park, a informat un comunicat al companiei.

Piata romaneasca a devenit deosebit de dinamica in ultimii ani pe segmentul de retail, tocmai acesta este si motivul pentru care am ales o expansiune sustinuta. Preconizam ca pana la finele anului 2007 sa avem 15 magazine Real in centre economice importante ale tarii", a declarat directorul Real Hypermarket Romania, John Rix.

Real Hypermarket are in prezent trei magazine in Timisoara, Constata si Oradea in care a investit in total 40 milioane euro.

Real Hypermarket este divizia de retail a grupului german Metro, unul din liderii mondiali in comertul cu amanuntul. La ora actuala, grupul Metro este prezent in 30 de tari si are in jur de 250.000 de salariati in peste 2.200 de unitati.

in Germania si la nivel international compania Real are in total 550 de magazine de format hipermarket si supermarket ca urmare a achizitiei recente a lantului de 85 de magazine Wal-Mart din Germania de catre Metro.

European Retail Park Sibiu este un proiect imobiliar care face parte din portofoliul consultantului imobiliar Activ Consulting, dezvoltat pe o suprafata de 12 hectare.Va fi inaugurat pe 16 octombrie, ofera spre inchiriere o suprafata de 44.280 metri patrati si 4.500 de locuri de parcare.

Pe langa Real Hypermarket, vor fi deschise in cadrul parcului comercial magazinul de materiale de constructii si amenajari interioare, bauMax, pe o suprafata de 11.330 metri patrati, un centru de vanzare de produse electrocasnice, electronice si IT&C, Media Galaxy, pe o suprafata de 5.529 metri patrati, o galerie de mobila pe o suprafata de 5.443 metri patrati si o galerie comerciala unde vor fi prezente magazine de confectii, incaltaminte, cosmetice, electrocasnice, electronice, IT&C, servicii si patru restaurante.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Prime Kapital a livrat anul trecut peste 57.000 mp parcuri de retail