Acasa este locul in care te simti cel mai in siguranta. Ferestrele si usile sunt cele mai importante elemente din structura unei case, de calitatea si rezistenta lor depinzand confortul tau si al celor dragi. Iata care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont pentru a alege cele mai bune ferestre pentru locuinta ta!

Materialul si structura tamplariei

Fata de ramele clasice din lemn sau cele din aluminiu, profilele PVC (policlorura de vinil) pot asigura cel mai bun coeficient de izolare termica si fonica in conditiile unui raport calitate-pret superior. Izolarea este cu atat mai buna cu cat profilul tamplariei este compus din mai multe camere interioare de izolare, arhitectura lor interioara, precum si adancimea de incastrare in zid. Iar o fereastra cu adevarat durabila trebuie sa respecte aceste criterii, fiind totodata adaptata zonei geografice in care se afla locuinta. Pentru clima din tara noastra, VEKA recomanda profilele PVC care cuprind cel putin 5 camere interioare de izolare si o latime de incastrare in zid de minimum 70 mm.

Calitatea sistemelor de tamplarie cu geam termoizolator

Un profil puternic este completat de un pachet de sticla adecvat, care cuprinde doua sau trei foi de geam. Acest sistem modern izoleaza mai bine din punct de vedere termic si fonic, fata de cel clasic, compus dintr-o singura foaie de geam. Si pentru ca se apropie cu pasi repezi sezonul rece, in care iti doresti ca locuinta ta sa fie cat mai calduroasa, acest ansamblu iti va asigura un confort termic sporit, limitand pierderile de caldura.

In lunile de vara, insa, vrei ca locuinta ta sa fie cat mai ferita de razele dogoritoare ale soarelui, iar pentru acest lucru poti opta pentru un pachet de sticla reflexiva care va face fata cu brio chiar si celor mai insorite zile. In plus, sistemele de umbrire precum obloanele (metoda traditionala de umbrire) sau rulourile (cea mai moderna solutie de umbrire a ferestrelor) oferite de VEKA iti vor proteja ferestrele impotriva radiatiilor solare si a intemperiilor. Nu in ultimul rand, acestea vor reduce si mai mult nivelul de zgomot si iti vor oferi si mai multa intimitate.

Economie pentru tine si familia ta

Spre deosebire de tamplaria traditionala din lemn, profilele de tip PVC sunt foarte usor de curatat si intretinut, oferindu-ti avantajul de a economisi timp de care sa te bucuri in compania celor dragi.
Pe langa timp, probabil cel mai important beneficiu este faptul ca economisesti si bani. Ferestrele sunt unele dintre cele mai importante achizitii pe care le poti face pentru casa ta, de aceea trebuie sa stii ca cele realizate din profile de clasa A reprezinta pentru tine si bugetul familiei tale o investitie pe termen lung, avand o durata de viata estimata la 50 de ani.

Incredere si siguranta

Ferestrele sunt componente esentiale intr-o casa, atat din punct de vedere structural, cat si estetic, fiind primele care se remarca atunci cand pasesti intr-o locuinta. Insa tot acestea, atunci cand nu sunt alese corespunzator, se transforma in puncte slabe ale casei, fiind calea de acces preferata de hoti in peste 30% din cazurile de efractie.
Siguranta tamplariei este garantata de un sistem de feronerie complex, care cuprinde mai multe puncte de inchidere. De obicei, o fereastra obisnuita prezinta 3 puncte de inchidere, dar sistemele de feronerie moderne permit 5 sau 6 puncte de inchidere. Mai mult, pentru o protectie antiefractie sporita, VEKA vine in intampinarea nevoilor tale cu profile de clasa A capabile sa asigure o protectie cu 20% mai buna impotriva smulgerii suruburilor feroneriei (comparativ cu clasele inferioare de calitate).

Design atractiv, adaptat nevoilor tale

Fie ca iti construiesti o locuinta noua sau ai in plan o renovare, iti poti lasa imaginatia libera atunci cand te ocupi de amenajarea interioara. Profilele PVC de la VEKA sunt disponibile intr-o gama variata de culori, oferindu-ti posibilitatea de a realiza o armonie perfecta intre interiorul casei si tamplaria acesteia. In functie de decorul locuintei, ai la dispozitie peste 50 de variante de folieri in culori RAL, imitatii de lemn sau folieri metalice termorefractare.
***

Despre VEKA

Fondata in anul 1969, ca urmare a preluarii producatorului german Vekaplast, care la acea data avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profiluri PVC pentru usi, ferestre si obloane, numarand astazi 5.200 de angajati si inregistrand vanzari de aproape 900 de milioane de euro in intreaga lume. Prezent pe 3 continente, grupul VEKA isi desfasoara activitatea in 36 de locatii la nivel mondial, operand 24 locatii de productie.

VEKA ROMANIA, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, in prezent deruland afaceri cu peste 180 de parteneri in intreaga tara. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate, ofera clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile in peste 50 de nuante, precum si profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme ofera solutia ideala, atat din punct de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator. Fie ca este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfecta. www.veka.ro, www.fereastraveka.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri