Plus Discount, retea de magazine de tip discount, a deschis miercuri la Medgidia cel de-al 27-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, a informat, miercuri, un comunicat al companiei.

Magazinul din Medgidia are o suprafata de 1.250 metri patrati, dintre care 1.000 metri patrati suprafata de vanzare si dispune de 75 de locuri de parcare.

Reteaua Plus este prezenta deja cu un numar de 26 de magazine in Romania si intentionam sa deschidem, pana la sfarsitul acestui an, alte noua magazine, continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national, a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Plus ofera o gama de peste 1.200 de articole, produse alimentare, detergenti, cosmetice, hrana pentru animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.La acestea se adauga alte 26 de produse destinate diabeticilor.

Prezenta retelei Plus in Medgidia se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori, potrivit oficialilor companiei.

In octombrie anul trecut a avut loc deschiderea primului magazin Plus Discount in Romania, ocazie cu care oficialii companiei au anuntat investitii de 200 milioane de euro pana la finele lui 2006.

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine in noua tari europene - Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.

Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 de miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro. Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Proprietarul Optiblu si Klarmann, afaceri de 63 milioane lei in 2018