Grupul Aaylex, producator, procesator si distribuitor de carne de pui, exporta produsele CocoRico in peste zece state europene, aceasta activitatea reprezentand circa 30% din productie.

Tarile in care Aaylex exporta in special produse proaspete, refrigerate sunt Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Macedonia, Marea Britanie, Olanda sau Slovacia.

„Datorita sistemului integrat, controlam intregul proces, de la primul ou, pana la carnea de pui care ajunge pe masa, prin modul in care sunt crescuti si hraniti puii, modul in care se proceseaza, se verifica si se ambaleaza carnea”, a declarat Bogdan Grama, director general al grupului Aaylex.

In acest an investitiile realizate de Aaylex in fermele de reproductie, fermele de crestere, fabrica de hrana pentru pui, precum si in abator au depasit 16 milioane de euro. Bugetul a fost alocat dezvoltarii bazei de productie si inaugurarii unei noi fabrici. Unitatea are o capacitate de 15 tone furaje/ora si 110.000 tone/anual, fiind situata in Faurei.

Afla mai multe despre microfinantare, dar si povestile agricultorilor de succes, la conferinta AgriFinance din 10 noiembrie. Inscrierile au inceput deja, iar participarea este gratuita.

Citeste si:
Romania, codasa Uniunii Europene la screening-ul pentru cancerul mamar
Romania, codasa Uniunii...

Sursa foto: LinkedIn

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cel mai mare retailer din Rusia a intrat in Europa