Grupul Aaylex, producator, procesator si distribuitor de carne de pui, exporta produsele CocoRico in peste zece state europene, aceasta activitatea reprezentand circa 30% din productie.

Tarile in care Aaylex exporta in special produse proaspete, refrigerate sunt Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Macedonia, Marea Britanie, Olanda sau Slovacia.

„Datorita sistemului integrat, controlam intregul proces, de la primul ou, pana la carnea de pui care ajunge pe masa, prin modul in care sunt crescuti si hraniti puii, modul in care se proceseaza, se verifica si se ambaleaza carnea”, a declarat Bogdan Grama, director general al grupului Aaylex.

In acest an investitiile realizate de Aaylex in fermele de reproductie, fermele de crestere, fabrica de hrana pentru pui, precum si in abator au depasit 16 milioane de euro. Bugetul a fost alocat dezvoltarii bazei de productie si inaugurarii unei noi fabrici. Unitatea are o capacitate de 15 tone furaje/ora si 110.000 tone/anual, fiind situata in Faurei.

Afla mai multe despre microfinantare, dar si povestile agricultorilor de succes, la conferinta AgriFinance din 10 noiembrie. Inscrierile au inceput deja, iar participarea este gratuita.

Sursa foto: LinkedIn

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri