Actionarii companiei Uzuc din Ploiesti vor primi divindende cu o valoare nominala bruta de 0,8995 lei pe actiune, aferente anului fiscal 2005, in perioada 16 octombrie-15 decembrie.
Adunarea generala ordinara a actionarilor Uzuc a decis, pe 15 octombrie 2006, sa distribuie divindende in valoare de 3,95 milioane lei din profitul net realizat in anul 2005, de 4,208 milioane lei, potrivit companiei. Plata dividendelor se va face la cerere, prin virament, intr-un cont bancar deschis la o banca din Romania pentru actionarii persoane fizice si juridice care detin cel putin 500 de actiuni. Totodata, dividendele pot fi platite si prin mandat postale sau in numerar, la casieria societatii, informeaza NewsIn.

Actiunile ramase nesubscrise dupa perioada de exercitare a dreptului de preferinta al actionarilor companiei vor fi vandute prin oferta publica primara, la mai putin de 100 de investitori, care vor trebui sa achite pretul de 62,5 lei. Actiunile Uzuc sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, in categoria actiunilor nelistate. Capitalizarea societatii la Bursa este de 19,005 milioane lei. Ultima cotatie la care s-au tranzactionat actiunile Uzuy in sedinta din 12 octombrie a fost de 4,32 lei/actiune.

Principalul actionar al companiei Uzuc este societatea A1 Impex SRL, care detine 90,42 % din capitalul social. Uzuc a fost infiintata in anul 1904. incepand din anul 1962, compania produce echipamente tehnologice pentru industria petrochimica, metalurgica si energetica. Compania a incheiat anul 2005 cu un profit de net de 4,208 milioane lei si o cifra de afaceri de 41,11 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri