ARVAL, companie specializata In leasing-ul operational auto cu servicii incluse, a atins cifra de 1 milion de autovehicule detinute in flota sa, la nivel international. Aceasta realizare a fost posibila prin efortul comun al tuturor echipelor ARVAL din fiecare tara. La nivel international, mai mult de 6.000 de angajati livreaza zilnic consultanta de specialitate si servicii clientilor din 28 de tari. De curand, In ROMANIA, compania a sarbatorit primii 10 ani de activitate pe piata de leasing operational.

“Este un moment foarte important pentru noi. ARVAL Inseamna, pe langa cele 1.000.000 de masini, un vis Implinit – castigarea Increderii oamenilor. Multumim clientilor nostri pentru Increderea acordata si promitem sa pastram In parteneriatele noastre aceleasi standarde Inalte de calitate. Credem Intr-un viitor al inovatiei si al proiectelor Indraznete iar experienta acumulata, entuziasmul, grija si dorinta de a dezvolta Intotdeauna parteneriate solide, ne vor situa si mai aproape de clienti. Sunt extrem de mandru ca Arval Romania a adus propria contributie la aceasta reusita globala, iar acest drum sigur va continua, la fel de provocator si de entuziasmant pentru noi.” declara Dan Boiangiu, General Manager ARVAL Romania.

ARVAL In cifre

Performantele au condus la o crestere semnificativa cu 15% a flotei administrate de ARVAL Romania comparativ cu noiembrie 2015. In prezent, compania este unul dintre jucatorii cei mai importanti de pe piata locala a leasing-ului operational. Toata activitatea companiei si rezultatele echipei se concretizeaza In cateva cifre de referinta pentru domeniul In care activeaza:
· Numar total de vehicule In administrare: 8.300
· Numar total de vehicule full leasing operational: 7.440
· Numar total de vehicule In fleet management: 860
· Numar total clienti: 410
· Numar de angajati: 55

“In Romania, la finalul lunii noiembrie 2016 ne bucuram de Increderea a peste 400 de clienti, cu un numar total de 8.300 de autovehicule In administrare.” afirma Dan Boiangiu, General Manager ARVAL Romania.

Despre Arval

Fondata In 1989 si detinuta In totalitate de catre BNP Paribas, compania ARVAL este specializata In leasing operational cu servicii incluse. ARVAL ofera clientilor sai - profesionisti, companii mici si mijlocii cat si corporatii internationale - solutii customizate care optimizeaza mobilitatea angajatilor lor si externalizeaza riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza si calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL catre clienti, sunt livrate In 28 de tari, cu peste 6.000 de angajati. Flota totala detinuta de ARVAL In Intreaga lume ajunge la 1.000.000 de autovehicule. ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre aliantele strategice cu cea mai Indelungata prezenta pentru industria de fleet management si liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule In aproape 50 de tari. In interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integranta din Retail Banking.

www.arval.ro

Contact de presa

Stefania OPREA – stefania.oprea@arval.ro +40 752 067 326

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri