Si traditional si modern. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine cadourile de Craciun Fabulous Baskets. Te invitam astfel sa descoperi combinatiile minunate de produse traditionale romanesti, ambalate intr-un design modern si condimentate cu optimismul echipei Fabulous Baskets.

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site www.fabulousbaskets.ro.

Amintirea Craciunului vine pentru fiecare din noi insotita de mirosuri si gusturi inconfundabile, senzatii cu care am crescut si pe care le-am trait in fiecare an. Cadourile Fabulous Baskets aduc laolalta toate elementele reprezentative sarbatorii, redandu-i semnificatia profund romaneasca: prin imaginea familiei reunite de bucuria oferirii unor cadouri unice.

Traditie si bucurie. Aceasta este promisiunea Fabulous Baskets. Promisiunea ca fabuloasele cosuri, indelung cautate, cu drag descoperite si atent selectionate cuprind ce-i mai bun din traditia produselor romanesti autentice pentru a oferi mari bucurii celor ce le primesc.

Cadourile propuse in acest an sunt compuse dintr-o gama variata de produse atent selectionate, care contin o selectie speciala de produse culinare desavarsite, in spatele carora se afla cate o poveste.

"Incercam sa venim mereu in sprijinul clientilor Fabulous Baskets, inclusiv pentru cei care sunt plecati din tara si doresc sa le ofere cadouri celor dragi de acasa. Si in acest an livram cadouri in toata tara. Traim o viata plina de evenimente, de provocari, insa intotdeauna ar trebui sa ne oprim pentru o clipa si sa ne amintim sa le daruim celor dragi un zambet care sa le faca ziua mai frumoasa." Loredana Huiban, Fabulous Baskets

Vinuri de soi, Aerodyn Vinul Familiei Boeru, simbolul pasiunii pe care ei o impartasesc este zborul. Pentru familia Boeru, vinul este o continuare a acestei pasiuni, a unui mod de viata intens. Inca din prima clipa, si-au propus sa pregateasca vinul asa cum se pregatesc de zbor: atenti la fiecare detaliu, dar cu curaj, cu dorinta de experiment, de senzatii noi, de performanta.

Cozonacii pufosi de la Yoyo Treats sunt realizati dupa retete traditionale, autentice. Astfel, ei reusesc sa satisfaca chiar si cele mai exigente papile gustative. Yoyo Treats a luat nastere din pasiunea pentru produse naturale, realizate din ingrediente atent selectionate.

In cadourile de Craciun Fabulous Baskets sunt produse indelung cautate si atent selectionate, produse lucrate manual care au impactul dorit. Un exemplu este coronita de brad de la PlanteCadou.ro cu elemente decorative si plante suculente, impletita manual cu multa atentie si pricepere.
Coronita de Craciun cu plante este inedita prin faptul ca este decorata cu plante suculente cu radacina si plante aeriene. Dupa ce sarbatorile trec, puteti extrage plantele suculente si le puteti planta in ghivece. Fiind plante foarte rezistente, acestea au toate sansele sa se prinda in noul sol si sa creasca, astfel va puteti bucura de ele mult timp.

“Craciunul e despre bucurie, sprijin si zambete aduse celor din jurul tau. Si in acest an, toate cadourile sunt decorate cu produse realizate manual de tinerii de la Fundatia „Chance for Life”. Fiecare s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ pentru impodobirea bradului de Craciun. Dorim sa iti oferim o astfel de decoratiune unica si sa aducem magia Craciunului mai aproape.” Alina Huiban, Fabulous Baskets

Comenzile pentru cosurile cadou de Craciun se fac atat online www.fabulousbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.
Puteti solicita o oferta personalizata, care va va fi transmisa in cel mult 24 de ore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri