Compania Rotary estimeaza o crestere cu 31,5% a cifrei de afaceri in acest an, de la 16 milioane euro, pana la 21 milioane euro, ca efect al numarului mare de proiecte industriale in constructie, a dinamicii pietei imobiliare si a investitiilor in utilaje, a declarat directorul Daniela Rotaru.

Infiintata in 1990, Rotary Constructii este unul din cei mai importanti jucatori care activeaza in executia de constructii de vile, blocuri de locuinte dar si cladiri de birouri, sedii administrative, scoli si sali de sport sau restaurari de mare complexitate.

Intr-un climat competitiv din ce in ce mai dur, Rotary Constructii activeaza pe piata constructiilor civile si industriale, remarcandu-se prin constructia proiectelelor de mare complexitate precum Centrul de Dirijarea Zborurilor ROMATSA, Palatul Telefoanelor, restaurarea Palatului Kretulescu, a Hotelului Majestic sau a Casei pictorului Patrascu din Piata Romana.

Rotary a dezvoltat propria baza de productie in principal datorita faptului ca furnizorii de materiale de constructii s-au dovedit lipsiti de consecventa in ceea ce priveste preturile si termenele de livrare. Principalele activitati de productie ale grupului se refera la producerea de betoane si mortare producerea de pavele si tuburi de canalizare din beton precomprimat, pereti prefabricate din beton, blocheti din beton, mobilier, confectii metalice, structuri metalice, etc.

Intr-un timp relativ scurt, Rotary si-a dezvoltat bazele de productie de o maniera care sa- permita furnizarea de produse nu numai pentru consumul propriu dar si catre terti. Strategia grupului este de a-si imbunatati facilitatile de productie existente pana la dublarea capacitatilor actuale prin dezvoltarea unei noi statii de producere a betonului in zona de nord a Bucurestiului si extinderea capacitatilor unitatilor de fabricatie existente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri