Firma Ymens Teamnet, parte a grupului Teamnet care a fost controlat in trecut de Sebastian Ghita, a castigat si un contract pe trei ani, de 11,75 milioane lei (2,6 milioane euro), cu TVA, cu Unitatea Militara 02499 Bucuresti (Agentia pentru Sisteme si Servicii Informatice Militare), aflata in subordinea Ministerului Apararii, pentru furnizarea de licente software, dupa ce a castigat si un contract cu Banca Nationala a Romaniei (BNR), potrivit anunturilor publicate joi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Teamnet International, firma detinuta de Sebastian Ghita pana in 2012, se numara, alaturi de UTI si Siveco, printre companiile cu cele mai mari sume incasate pentru contractele incheiate cu institutiile publice pentru produse software, in perioada 1 ianuarie 2011 - 31 iulie 2016, potrivit unui raport publicat la inceputul lunii decembrie de Corpul de control al premierului Dacian Ciolos. Ymens Teamnet a castigat si un contract de 7,2 milioane lei (1,6 milioane euro), cu TVA, pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicatii proprii si a retelei de comunicatii interbancare pentru BNR, conform News.ro.

La licitatia castigata de Ymens cu UM 02499 au mai depus oferte Asseco SEE Romania, Net Brinel, HP Romania si Pheonix IT. Denumirea contractului este ”Acord-cadru de furnizare "Licente Office Standard VL (sau echivalent)" ”, potrivit anuntului publicat pe SEAP. Valoarea estimata initial a contractului era de 16 milioane lei (3,53 euro), cu TVA.

Ymens Teamnet a inregistrat in 2015 venituri totale de 70,3 milioane (15,6 milioane euro) si avea datorii totale de 19,6 milioane lei (4,4 milioane euro) la finalul anului trecut, potrivit bilantului trimis Ministerului Finantelor. Cele mai mari sume pentru contractele incheiate cu institutiile publice pentru produse software, in perioada 1 ianuarie 2011 - 31 iulie 2016, au fost incasate de urmatoarele firme: Siveco Romania SA (377 milioane lei), Grupul Teamnet (261 milioane lei) si UTI Grup (108 milioane lei), potrivit Corpului de control al premierului Dacian Ciolos.

Sursa foto: Pixabay/martaposemuckel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri