Discounterul Lidl, al treilea jucator din comertul modern romanesc dupa cifra de afaceri, a anuntat marti ca va inchide in zilele de 24 si 25 ianuarie magazinul amplasat pe strada Liviu Rebreanu din zona Titan a Capitalei, pentru reamenajare.

In 24 ianuarie, restul magazinelor Lidl din Romania sunt deschise si functioneaza conform programului obisnuit. Angajatii din sectorul bugetar au avut patru zile libere cu ocazia sarbatoririi Micii Uniri, Guvernul declarand zi libera si in 23 ianuarie, facand legatura intre week-end-ul 21-22 ianuarie si 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, conform News.ro.

Centrele comerciale si lanturile de retail din Romania functioneaza normal in ziua de 24 ianuarie, arata datele centralizate de News.ro. Parte a grupului Lidl&Schwarz, care detine cea mai mare retea de magazine de tip discount din Europa - peste 9.000 - , Lidl a rebranduit toate cele 107 magazine preluate, in 2010. Principalul competitor al Lidl este reteaua Penny Market, parte din grupul german Rewe.

Sursa foto: Lidl, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri