Secom, companie specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, continua extinderea retelei proprii de retail si inaugureaza un nou magazin in Pitesti, in urma unei investitii de 40.000 de euro. Prin inaugurarea magazinului din Pitesti, Secom ajunge la o retea de retail formata din 11 magazine.

Magazinul Secom Pitesti este amplasat in zona centrala a municipiului Pitesti in proximitatea institutiilor social-administrative. Magazinul este primul lansat in 2017 si este deschis publicului din 30 ianuarie. Acesta ofera acces argesenilor la toate produsele naturale pentru sanatate si frumusete din portofoliul Secom, consultanta de specialitate si consiliere in alegerea personalizata a produselor naturale pentru sanatate. Portofoliul Secom cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, care acopera arii terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete.

Secom detine o retea formata din 11 magazine proprii, patru in Bucuresti si cate o unitate in Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Primele magazine au fost lansate in anul 2013, iar anul trecut Secom si-a consolidat prezenta in Timisoara si Sibiu, deschizand in aceste orase cate un magazin. Produsele Secom sunt disponibile in peste 8.000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national.

Secom se extinde in Pitesti

Citeste si:
Secom, cifra de afaceri de 25 mil. euro, din vanzarea suplimentelor...
Secom a finalizat 2019 cu o...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Farmaceutica Remedia vinde 52 de farmacii, pentru 8,5 milioane euro
Setari Cookie-uri