MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, isi extinde prezenta in Brasov si anunta deschiderea unei noi hyperclinici si a unui nou laborator. Spitalul MedLife Brasov se extinde cu 18 paturi, in regim de spitalizare de zi, unitatea functionand in prezent cu un total de 82 de paturi si 3 sali de operatie.

MedLife isi intareste astfel pozitia de lider in zona Transilvaniei, fiind singurul operator privat de sanatate care pune la dispozitia pacientilor servicii integrate de ambulatoriu, imagistica, analize de laborator, interventii chirurgicale si spitalizare, toate sub acelasi acoperis.

“In paralel cu aceasta lansare s-a eliberat o parte din spitalul MedLife Brasov, care va cuprinde o noua sectie spitaliceasca cu paturi, constructia fiind in ideea eficientizarii prin adaugarea de servicii spitalicesti pe langa costurile fixe deja existente”, a declarat Mihai Marcu, presedinte si CEO MedLife.

Noua hyperclinica MedLife Brasov este situata in zona Garii, in locul fostului magazin Lidl. Aceasta ofera brasovenilor investigatii si tratamente pentru 32 de specialitati, printre care ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, chirurgie pediatrica, ginecologie, cardiologie, diabet, endocrinologie, reumatologie, neurologie si ORL. Noua unitate cuprinde 21 cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice, trei sali de tratament si doua cabinete de explorari functionale. Echipa medicala este formata din 95 de medici si personal de suport.

Noul laborator, cea de-a patra unitate din portofoliu MedLife Brasov, este structurat pe patru departamente: biochimie, hematologie, imunologie si microbiologie si este dotat cu aparatura de ultima generatie, de inalta acuratete si precizie, oferind o gama larga si complexa de investigatii.

Citeste si:
MedLife anunta o crestere de 20% in primele 9 luni ale acestui an
MedLife anunta o crestere de...

Aceste doua proiecte sunt rezultatul unei investitii de 1,3 milioane de euro si ocupa o suprafata de 1300 mp.

“Ne-am lansat pe piata din Brasov acum 7 ani, ca urmare a finalizarii unei tranzactii de preluare a Policlinicii de Diagnostic Rapid. Am continuat sa investim, am crescut calitatea serviciilor si complexitatea actului medical, Brasovul devenind al doilea centru de business pentru MedLife. Vom continua sa ne consolidam pozitia la nivel national atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip greenfield”, a declarat Mihai Marcu.

MedLife a intrat pe piata din Brasov in 2010, odata cu achizitionarea grupului de firme PDR Brasov. In prezent, compania reuneste in portofoliu un spital multidisciplinar, o maternitate, trei hyperclinici , un Centru de Pediatrie, sase centre medicale , patru laboratoare de analize medicale si o farmacie proprie, parte a lantului PharmaLife Med.

Citeste si:
MedLife bifeaza o noua achizitie in Moldova
MedLife achizitioneaza unul...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
MedLife achizitioneaza un important centru oncologic din tara
Setari Cookie-uri