Retailerul german Orsay a deschis un nou magazin in Bucuresti, in Veranda Mall, ajungand astfel la o retea de opt magazine bucurestene si 36 la nivel national, in orase precum Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Sibiu.

Magazinul este amplasat la parterul centrului comercial Veranda Mall si ocupa o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati, fiind situat in apropierea brandurilor de moda Salamander si Deichmann.

Orsay are in portofoliu o gama extinsa de produse destinate segmentului feminin. Odata cu inaugurarea magazinului din Veranda Mall, Orsay a lansat si colectia primavara-vara 2017.

In Veranda Mall se gasesc si alte branduri de imbracaminte precum TATI, singurul magazin din Romania, H&M, C&A sau LC Waikiki.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp.

Citeste si:
FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, Cinemax Veranda
FOTO Cum arata cel mai nou...

Printre chiriasi se numara Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom. Investitia totala pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall, proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si Studio 10M atinge nivelul de 60 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Kaufland introduce in sortiment haine din bumbac certificat organic
Setari Cookie-uri