Oferta dureza doua saptamani si a fost lansata pentru un numar de 8.010.677 titluri, care reprezinta 24,96% din capitalul social al companiei. Actionarul majoritar ofera pentru fiecare actiune 0,15 lei, valoare egala cu pretul actiunilor in ultima tranzactie efectuata pe piata Rasdaq la data de 4 martie 2005.Valoarea totala a ofertei este de 1,20 milioane lei.

In cazul obtinerii pachetului de 24,96%, Abu Seedo Saddiq Omar va detine 100% din capitalul social. Plata actiunilor se va face dupa incheierea ofertei, in cel mult trei zile de la data decontarii. Intermediarul ofertei este casa de brokeraj HTI Valori Mobiliare. Extrasele de cont si codurile confidentiale se depun la sediul intermediarului.

Compania are un capital social de 3,29 milioane lei. in prezent, Abu Seedo Saddiq Omar detine 24,09 milioane de actiuni (75,04% din capitalul scoial). Potrivit informatiilor publicate in prospectul final al ofertei de preluare, actionarul majoritar actioneaza concertat cu Wafer-Rom SRL care detine 15.59% din capitalul companiei Comavi.

Potrivit prospectului de oferta aprobat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare in data de 17 noiembrie, ofertantul nu intentioneaza sa lichideze societatea comerciala si analizeaza posibilittea mentinerii actualei conduceri.