Sofiaman, nume cunoscut in productia de pijamale, si-a inceput activitatea in 1993, printr-un “mic lohn”, povesteste Florin Cucu. La momentul respectiv, initiatorii afacerii au gasit in Bacau un atelier de productie pulovere, care nu mai avea comenzi si care a acceptat sa lucreze cateva articole pentru copii, distribuite ulterior in cateva magazine principale din tara. Dupa un timp, productia s-a mutat pe zona articolelor din bumbac si a fost relocata in Targu Neamt, locul de origine al proprietarilor afacerii.

“Noi nu ne-am propus o batalie cu numele mari, mizam pe specializare si calitate. In special, in ultimul an, exista un interes usor mai crescut pentru produsele autohtone si cred ca vor avea succes intrucat consumatorul a inceput sa caute produsele romanesti. Cateodata reprezinta chiar un impuls in decizia de cumparare. Valoarea medie per comanda este de 250 de lei in magazinele noastre”, a povestit Florin Cucu in emisiunea Profesionistii in Retail.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont