Primul hypermarket din Sibiu, care se va deschide in cadrul European Retail Park, a \"inghitit\" o investitie de peste 13 milioane Euro, fiind al patrulea magazin din reteaua \"Real-Hypermarket Romania\".
"Daca se cumuleaza cu cele 40 de milioane, investitia in magazinele din Timisoara, Constanta si Oradea, se ajunge la suma de peste 53 de milioane euro, pe care Real a investit-o, pana in prezent, in Romania. Pana la sfarsitul anului 2007 vor fi operationale 15 magazine Real in centre economice importante ale tarii", a declarat, la Sibiu, John Rix, directorul Real Hypermarket Romania, care a precizat ca tinta companiei este ca, la finele anului 2008, sa devina lider de piata pe segmentul hypermarket, informeaza NewsIn.

Magazinul care se va deschide publicului,joi, se intinde pe 6.000 metri patrati, dispune de 1.200 de locuri de parcare si are peste 450 de angajati. Sibienii gasesc in noul magazin peste 36.000 de produse alimentare si nealimentare, de la cele de baza, pana la diferite articole de uz casnic, electrocasnice, imbracaminte si incaltaminte, produse IT si media. Divizia Real-Hypermarket face parte din grupul METRO, unul dintre cele mai mari grupuri de comert international, care este activ in 30 de tari, unde detine peste 2.200 de locatii. Real Hypermarket a intrat pe piata romaneasca in 2005, deschizand in martie 2006 primul magazin la Timisoara.

European Retail Park Sibiu este un proiect imobiliar care face parte din portofoliul consultantului imobiliar Activ Consulting, dezvoltat pe o suprafata de 12 hectare si ofera spre inchiriere o suprafata de 44.280 metri patrati si 4.500 de locuri de parcare. Pe langa Real Hypermarket, vor fi deschise, in cadrul aceluiasi parc comercial, magazinul de materiale de constructii si amenajari interioare, BauMax, pe o suprafata de 11.330 metri patrati, un centru de vanzare de produse electrocasnice, electronice si IT&C, Media Galaxy, pe o suprafata de 5.529 metri patrati, o galerie de mobila, pe o suprafata de 5.443 metri patrati, si o galerie comerciala, unde vor fi magazine de confectii, incaltaminte, cosmetice, electrocasnice, electronice, IT&C, servicii si patru restaurante.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri