In acest moment, Smart Bill are in jur de 50.000 de clienti. Radu Hasan estimeaza ca in viitorii 3-4 ani sa ajunga la 100.000 de firme platitoare. La aceasta performanta se asteapta sa ajunga si cu ajutorul noii aplicatii pe care a lansat-o, respectiv Smart Bill Conta, care are ca scop sa usureze activitatea contabililor. Dezvoltarea aplicatiei a durat aproximativ un an si a fost sustinuta de investitia de 1 milion de euro atrasa, anul trecut, de Smart Bill de la Catalyst si Gecad Group. Aplicatia este gratuita si face legatura in timp real intre antreprenori si expertii contabili, iar reprezentantii companiei se asteapta ca va contribui la cresterea vanzarilor cu peste 50% pe an.

"Un antreprenor poate factura direct de pe telefonul mobil in fata clientului, iar factura ajunge instant atat la client, cat si la departamentul sau firma de contabilitate. Daca pana acum Smart Bill era focusat in special pe antreprenori, Smart Bill Conta vine sa faca legatura si cu expertii contabili. Intr-o lume conectata in permanenta la internet, am considerat ca acesta era pasul firesc pe care trebuia sa-l facem”, a declarat Radu Hasan, co-fondator & CEO Smart Bill.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont