Concurenta analizeaza doua concentrari economice realizate de Angst-Ro SA

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea societatilor Discovery Prodimpex SRL si 2T Prod SRL, ambele din Cluj, de catre Angst-Ro SA, urmand sa ia o decizie cu privire la aceste operatiuni in 30 de zile de la completarea notificarilor, potrivit unui comunicat remis agentiei NewsIn.

Cele trei societati sunt active pe piata romaneasca a produselor si preparatelor de carne. Conform legii concurentei, sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei, pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal, numai concentrarile economice care depasesc pragurile valorice prevazute de lege.

Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a zece milioane euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune care sa realizeze pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a patru milioane euro.

Angst Ro SRL este prezent pe piata romaneasca a produselor si preparatelor din carne din 1991. Compania distribuie produse din carne in magazinele Metro, Selgros, Carreforur si in alte magazine din Bucuresti, Constanta, Tulcea, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Caras-Severin etc. Angst-Ro SRL opereaza lantul de magazine Angst, care functioneaza in prezent in Bucuresti, Buftea si Sinaia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri