Compania Aerostar a afisat, joi, un profit net de 7,57 milioane lei (2,15 milioane euro), aproape dublu fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut de 3,88 milioane lei, potrivit rezultatelor transmise Bursei de Valori Bucuresti, informeaza NewsIn. Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 21,34% de la 66,56 milioanelei in primele noua luni ale anului 2005 pana la 80,77 milioane lei in aceeasi perioada a anului 2006 (80,77 milioane euro).

Profitul realizat de companie in trimestrul al treilea al anului 2006, de 4,48 milioane lei (1,27 milioane euro), a fost de peste doua ori mai mare decat profitul de 1,94 milioane lei obtinut in trimestrul al treilea al anului trecut.

Si cifra de afaceri obtinuta in trimestrul al treilea 2006, de 30,89 milioane lei a crescut cu 69,26% fata de aceeati perioada a anului trecut, cand societatea a obtinut 18,25 milioane lei. in anul 2005, societatea a obtinut o cifra de afaceri de 102,73 milioane lei si un profit de 6,8 milioane lei.

Compania are un capital social de 29,284 milioane lei si o capitalizare de 58,56 milioane lei. Capitalul social este divizat in 11,7 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei, din care 71,09% se afla in proprietatea companiei Iarom SA, iar 11,14% in proprietatea SIF Moldova. Actiunile societatii se tranzactioneaza la Bursa de Valori (la categoria a II-a) incepand cu data de 10 februarie 1998.

Obiectul de activitate al societatii consta in repararea si modernizarea de avioane militare, fabricarea si repararea de echipamente hidraulice de aviatie, de avioane usoare si ultra-usoare si de echipamente militare terestre.

Pe langa aceasta, societatea se mai ocupa si cu fabricarea buteliilor pentru gaze petroliere lichefiate, piese de schimb auto, pompe hidraulice pentru combine si tractoare; servicii in domeniul acoperirii chimice si electrochimice, tratamente termice secundare, etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri