Chiar daca te moleseste canicula, livrarile trebuie sa ajunga la timp. Vanzarile magazinelor online nu asteapta o zi mai racoroasa, iar clientii lor, cu atat mai putin. Asa ca solutia cool este Fastius Curier, singurul serviciu de curierat premium dedicat afacerilor din Bucuresti.

O ora? Trei ore? Sau 24? Oricat de mare ar fi graba, Fastius Curier are raspunsul.

Serviciul Economic pentru livrare in 24 de ore
Accesibil. Si prompt. Serviciul Economic de la Fastius Curier iti protejeaza bugetul si-ti garanteaza livrarea in maxim 24 de ore oriunde in Bucuresti. Venim, luam trimiterile si… gata! Totul e rezolvat în stilul Fastius Curier: sigur, rapid si eficient.

Serviciul Prioritar livreaza in maxim trei ore
Alegind serviciul Prioritar de la Fastius Curier, esti sigur ca trimiterea ta ajunge oriunde în Bucuresti in maxim trei ore. Iti garantam asta fiindca stim sa învingem aglomeratia pentru a respecta timpul de livrare promis.

Serviciul Treispe pentru livrari in aceeasi zi
Treispe este primul serviciu de curierat dedicat exclusiv magazinelor online. Cu el, ai garantia ca orice comanda lansata pana la ora 13 e livrata in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti. Astfel, tu vei putea sa te concentrezi imediat asupra vanzarilor urmatoare. Iar clientii vor fi impresionati de promptitudinea livrarii si vor reveni cu placere in magazinul tau online.

Serviciul Super Fastius – cel mai rapid curier din Bucuresti
O ora! Atit dureaza pina cind coletul tau ajunge la destinatie. Super Fastius acopera toate zonele de interes pentru business din Bucuresti. Din Soseaua Nordului pina la Piata Sudului, din strada Brasov pina în Est, la Bulevardul Chisinau, curierii nostri ajung super rapid atunci cind tu te grabesti mai tare.

Pe langa rapiditatea potrivita cerintelor tale, Fastius Curier iti ofera si alte avantaje la livrare.

Alerta SMS pentru destinatar
Pentru a creste gradul de success al expeditiei, destinatarul oricarui colet trimis prin Fastius Curier primeste un SMS de atentionare inainte de livrare.

Tracking in timp real
Folosind aplicatia de tracking online Fastius Curier, atat expeditorul cat si destinatarul stiu in fiecare clipa unde este si cand ajunge coletul trimis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri