Elena Oancea, estetician-chimist si fondator Careless Beauty, a intrat in lumea cosmeticelor organice cu mai bine de 25 de ani in urma, datorita parintilor sai. Impreuna cu familia sa, Elena Oancea a reusit sa construiasca o afacere in domeniul esteticii naturiste, inregistrand o cifra de afaceri de peste 200.000 lei anul trecut, iar pentru 2017 estimeaza o crestere de 10-15%. In ultimii doi ani compania a fost pe pierdere, iar anul acesta spera ca va inregistra profit in urma extinderii capacitatii de productie a laboratorului din comuna Topraisar, judetul Constanta.

Fondatoarea Careless Beauty a crescut intr-un sat mic din judetul Tulcea unde si-a petrecut o buna parte din timp in paduri si lanuri de flori, la cules de plante. De la varsta de 6 ani a invatat si si-a dezvoltat cunostintele despre beneficiile excractelor organice. A fost fascinata de remediile oferite de natura si mai ales, de cremele bunicii sale cu flori de crin.

Careless Beauty

A continuat sa studieze plantele realizand diverse combinati intre excracte, pentru diferite tipuri de ten si afectiuni dermatologice. Astfel, a reusit sa ajunga la o formula foarte concentrata bazata numai pe extracte din plante si fructe, bogate in antioxidanti naturali care regenereaza celulele epidermei. Intre timp, a realizat ca sotul si copiii sai doresc sa i se alature pentru a duce mai departe tradituia de familie. Impreuna au reusit sa transforme o simpla pasiune intr-un business de succes.

Fiica Elenei Oancea, Adina, a urmat pasii mamei sale si a devenit farmacist-estetician cu o experienta in domeniul esteticii naturiste de peste 7 ani. Adina Oancea lucreaza la crearea unor produse cosmetice noi cu continut bogat in materie prima vegetala, produse dedicate atat ingrijirii tenului, cat si corpului. In prezent, este director al companiei Careless Beauty Bucharest, companie care se ocupa cu vanzarea de produse si servicii de estetica pe zona Bucuresti.

Careless Beauty

Compania foloseste numai materie prima vegetala romaneasca, iar produsele se conserva natural datorita combinatiei de extracte rasinoase. Termenul de valabilitate al produselor este de 24 de luni si nu necesita mentinere la frigider. Tehnica de tratament cosmetic facial este o tehnica proprie, initiata de Elena Oancea, iar o astfel de sedinta de tratament nu implica aparatura de specialitate, totul se desfasoara manual.

Careless Beauty

Producatorul de cosmetice organice detine doua cabinete in Constanta si Bucuresti, pentru cel din urma fiind necesara o investitie de aproape 20.000 lei. Cabinetul din Bucuresti, manageriat de Adina Oancea, imbina tratamentele dermato-cosmetice cu consilierea estetica in folosirea produselor destinate diferitelor tipuri de piele.

Careless Beauty pune mai mult accent pe consilierea clientilor si educarea in materie de ingrijire organica a fiecarui tip de piele. Cosmetica organica este cosmetica pura si naturala ce aliaza doar produsi vegetali bogati in principii active si, de regula, cu caracter antioxidant puternic pentru piele si organism.

Careless Beauty

Poza realizata in gradina familiei Oancea

Sursa foto: ronnybas / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri