Compania sibiana Flaro, membra a grupului RTC Holding, producator de componente pentru industria auto, electrotehnica si electronica si unul din principalii jucatori pe piata autohtona de birotica, a inregistrat in primele noua luni ale anului o cifra de afaceri de peste sapte milioane de euro, in crestere cu 56% fata de aceeasi perioada din 2005, a anuntat compania.

Pana la sfarsitul acestui an, tendinta de crestere a cifrei de afaceri se mentine, astfel incat Flaro estimeaza pentru finele acestui an peste sapte milioane de euro, determinand o majorare a indicatorului financiar cu 47% comparativ cu anul 2005. Transferul masiv de necesar de productie al clientilor externi catre Flaro a fost principalul motor de crestere a cifrei de afaceri, a declarat Ani Capatina, director Flaro.

Flaro a cunoscut in ultimii 2 ani un nivel puternic de dezvoltare a portofoliului de clienti si de intensificare a tipurilor de activitati. In consecinta, in perioada 2005-2006 Flaro a investit peste 1 milion de euro in utilaje, tehnologie si certificari. Am intrat pe pietele externe acum noua ani, primul client fiind Fuji Magnetics Gmbh (Germania). Ne-am pozitionat ca un partener competitiv si de incredere, 2006 aducand un portofoliu de 13 clienti externi, considera directorul companiei, Ani Capatĩna.

Portofoliul actual de clienti ai companiei include peste 500 de clienti, printre care Kuhnke, Harting, Siemens, Vimar, Saacke, Marquardt sunt cateva dintre firmele care au ales sa isi lege numele de Flaro. In 2007, vom aloca peste doua milioane de euro pentru a diversifica gama de servicii si pentru a onora comenzile aflate in crestere. De asemenea, Flaro isi propune atragerea de noi clienti ce activeaza pe piata industriei auto, printre acestia numarandu-se Hartmann si Emerson, a explicat directorul companiei sibiene planurile de viitor ale companiei.

Compania a intrat anult trecut in Grupul RTC unul din cele mai mari grupuri comerciale cu capital romanesc. In 2005, Grupul RTC a realizat o cifra de afaceri de 233 milioane de euro, pentru anul in curs, fiind estimat indica un rulaj la nivel de grup de 275 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri