Coca Cola HBC investeste 7 milioane euro in fabrica din Timisoara intr-o linie de ambalare a dozelor, una dintre cele mai rapide din regiune.

Proiectul a fost inceput in noiembrie 2016 si a fost finalizat in luna mai din acest an. Noua linie de imbuteliere are o capacitate de 2 milioane de doze pe zi sau 1.500 de doze pe minut. Linia deserveste atat piata locala, cat si tarile vecine Romaniei.

De asemenea, in cadrul fabricii din Timisoara, este linia cea mai eficienta din punct de vedere energetic (410 kW / h) si linia cu cel mai mic consum de apa pe litru de bautura produsa (1,1L). Proiectul a demarat in noiembrie 2016, iar perioada de testare a fost finalizata la sfarsitul lunii mai 2017.

"Coca-Cola, unul dintre cele mai relevante branduri americane, sustine crearea de noi locuri de munca pe piata romaneasca si continua sa sprijine comunitatile in care opereaza prin intermediul programelor de responsabilitate sociala.”, a declarat Excelenta Sa Hans G. Klemm, Ambasadorul Statelor Unite in Romania, in cadrul evenimentului.

In fabrica Coca-Cola din Timisoara sunt imbuteliate branduri precum Coca Cola, Fanta, Sprite, Schwepps, Nestea si Joy (marca de sucuri destinate pietei din Serbia).

Unitatea de productie din Timisoara a fost deschisa in 1995 si are peste 200 de angajati. Coca-Cola HBC detine pe plan local fabrici si la Ploiesti si Poiana Negrii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri