Lantul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o noua unitate in Bucuresti, in urma unei investitii de peste 200.000 euro. Pizza Hut Delivery ajunge, astfel, la 13 locatii aflate in Bucuresti si in tara.

Locatia inaugurata de Pizza Hut Delivery se afla in incinta Mega Center, are o suprafata de 150 de metri patrati, si deserveste zona aferenta sectorului 5 al Capitalei.

Ne bucuram sa anuntam deschise portile celei mai noi locatii Pizza Hut Delivery, in sectorul 5 din Bucuresti. Suntem increzatori in planurile noastre de extindere, iar aceasta inaugurare devine, asadar, inca o realizare importanta. Ii asteptam pe iubitorii de pizza din zona de sud-vest a Bucurestiului sa se bucure de varietatea de retete si produse autentice Pizza Hut Delivery

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery

Odata cu lansarea acestei noi unitati, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de munca si ajunge la 13 locatii aflate in Bucuresti si in tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri