In urma acestei tranzactii, in ultimul trimestru din 2017, cele doua companii APT care ofera servicii de resurse umane vor fi intergrate in brandul Work Service, iar serviciile de intermediere financiara isi vor desfasura activitatea sub brandul Finance Care, parte integranta a Work Service Capital Group. Celelalte 2 companii din grupul APT, APT New Business Solutions SRL si APT Evolution SRL, care furnizeaza servicii de marketing si comunicare, evaluare profesionala a angajatilor, programe de dezvoltare pentru angajati si dezvoltare de software nu au facut obiectul acestei tranzactii si isi vor continua operatiunile sub brandul APT, se arata intr-un comunicat de presa.

Managementul celor 4 companii integrate in Work Service va fi asigurat de catre actualul CEO, Sorina Donisa, care va ramane si actionar, alaturi de Wojciech Mora, reprezentantul Work Service in Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont