Tu cand ai SIMTIT ultima data ca faci o cafea, fara sa fii barista? Pentru ca de cele mai multe ori ori apesi pe unul-doua butoane, cu sau fara fisa, iar dupa nici un minut ai o cafea. Iar daca esti traditionalist si preferi cafeaua la ibric, o simti, da - dar astepti pazind cateva minute bune pana se face – apoi alte cateva, pana se lasa zatul.

Daca iubesti indeajuns cafeaua cat sa apreciezi si prepararea ei, nu doar ce ai in ceasca – si, evident, vrei un espresso excelent obtinut astfel – atunci monodozele KAFUNE si espressorul aferent sunt pentru tine.
Dar cate un pic despre fiecare.
KAFUNE este o familie de cafele inspirate de exotismul sud-american si desavarsite de liquoreri (maestri ai selectionarii cafelei) din Italia. KAFUNE inseamna un espresso ca-n Italia, cu trasaturi de gust si aroma care te duc cu simturile si imaginatia spre voluptati latino-americane.

Trei dintre cafelele KAFUNE sunt disponibile ca monodoze, adica in portii pentru o cafea espresso, ambalate individual (si ecologic) in atmosfera protectoare.

Acestea pot fi folosite cu espressorul special Kafune, creat de Faber, un producator italian de traditie, specializat in aparate de cafea.

Acestui aparat i se datoreaza „simtirea” de care vorbeam la inceput. Felul in care simti ca participi la propria ta cafea atunci cand apesi maneta e amuzant, intim si totodata indescriptibil, trebuie sa incercati. Priviti aici cum se foloseste aparatul si, poate, veti intelege:

Pentru ca, de fapt, asta e bucuria KAFUNE: ai la indemana cafele de exceptie, cu care sa-ti faci un espresso ca la el acasa, simtind ca faci asta.

Cel mai bine e insa sa incercati chiar voi KAFUNE. Puteti sa va bucurati de placerile cafelelor KAFUNE si acasa, si la serviciu, achizitionand la liber aparatul si monodozele preferate de pe magazinul online unde se vand, sau ca serviciu (pentru persoane juridice), pe baza de abonament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri