Asociatii Losan Romania, companie brasoveana specializata in fabricarea de produse stratificate din lemn, au decis majorarea capitalului social cu 9,9 milioane lei, conform informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

Dupa majorare, capitalul social al Losan Romania aproape ca s-a dublat, urcand de la 11,518 milioane lei, pana la 21,418 milioane lei,.

Majorarea s-a facut prin aport in numerar al companiei spaniole ASERPAL, asociatul care detine peste 80% din partile sociale ale capitalului firmei cu raspundere limitata, Losan Romania.

ASERPAL are 81% din capitalul social al Losan, iar ceilalti asociati sunt compania SODIGA GALICIA SCR, cu 17,1% din capitalul social si Danut Frunza, persoana fizica (cu 1,6%).

Losan Romania din Brasov a avut anul trecut o cifra de afaceri de 110,5 milioane lei si un profit net de 11,7 milioane lei. Numarul mediu de angajati era de 480, conform informatiilor de pe pagina de internet a Ministerului Finantelor.

Losan Romania a intrat in piata locala din 2000 si apartine grupului spaniol de firme Grupo Losan, unul dintre cei mai importanti producatori iberici de furnir, placi aglomerate, placi furniruite si mobila.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
O bancă promoţională este necesară în România
Setari Cookie-uri