IKEA va investi aproximativ 80 de milioane de euro in cel de-al doilea magazin din Bucuresti, care va avea o suprafata de peste 37.000 de metri patrati si va angaja aproximativ 300 de persoane. Recrutarea angajatilor este planificata sa inceapa cu aproximativ un an inainte de deschiderea magazinului, asa cum se intampla de obicei in cazul proiectelor IKEA similare. Contractorii selectati vor incepe constructia imediat ce vor fi obtinute toate autorizatiile necesare, iar incheierea constructiei este planificata sa aiba loc intr-un an de la inceperea efectiva a acesteia.

IKEA a obtinut autorizatia de construire pentru amenajare si sistematizare teren si imprejmuire provizorie emisa de Primaria Sectorului 3 si a incheiat procesul de selectie pentru principalul constructor al magazinului IKEA din Bucuresti pe 6 septembrie 2017. Magazinul de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57 va fi construit de antreprenorul general Bog’Art. In acest moment, obiectivul companiei este deschiderea magazinului IKEA de pe Bulevardul Pallady inainte de finalul anului 2018.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont