Lucrarile de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou Dimitrie Leonida si Costin Georgian incep sambata, anunta Metrorex. Conform calendarului pentru ultima etapa de modernizare, care vizeaza sase statii cu o singura cale de acces, in perioada 9 septembrie - 12 septembrie, vor fi facute modernizari ale instalatiilor de acces la statiile Dimitrie Leonida si Costin Georgian.

Ultimele programate sunt Pantelimon si Basarab 1 unde lucrarile se vor desfasura in perioada 16 septembrie - 19 septembrie. Statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, incluse in aceeasi etapa, au fost deja modernizate, potrivit News.ro.

"Perioada maxima estimata pentru inchiderea statiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care doua lucratoare. Pe parcursul lucrarilor, personalul Metrorex va asigura asistenta necesara calatorilor", anunta regia.

Pana la inceperea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de statii. Metrorex precizeaza ca a solicitat RATB sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata, pentru perioadele in care se vor desfasura lucrarile.

Citeste si:
Atentie! Se inchid aceste statii de metrou
Se inchid statiile de metrou...
Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Metrorex deschide statiile Tineretului si Aparatorii Patriei
Setari Cookie-uri