Actionarii HAT Group Romania, distribuitor al telefoanelor mobile Samsung, au aprobat contractarea unui credit de trei milioane lei de la HVB Bank, potrivit hotararii generale a actionarilor publicate in Monitorul Oficial. imprumutul reprezinta suplimentarea unui credit de 1,5 milioane lei obtinut de companie in 2005, potrivit oficialilor companiei, informeaza NewsIn.

Compania garanteaza creditul prin cedarea incasarilor care decurg din facturile emise, potrivit contractelor semnate cu mari retele de magazine si cu o garantie reala mobiliara cesionata in favoarea bancii, care include conturile acesteia deschise la HVB, arata comunicatul companiei. Astfel, HAT Group are contracte semnate cu Romania Hypermarche, companie care controleaza hipermarketul Cora si cu Hyproma SA, care detine Carrefour. in plus, compania a semnat contrcate cu Flamingo Computers, Orange, Altex.

Actionarii HAT Group Romania au mai aprobat majorarea unei linii de finantare contractate de la BRD Groupe Societe Generale, de la 4,8 milioane euro la 14,9 milioane euro. Descoperirea de cont reprezinta 900.000 euro, iar acreditivele 14 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

HAT Group Co. Romania activeaza de peste sase ani in distributia de telefoane mobile in Europa Centrala si de Est. Din februarie 2003, HAT Group Co reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare si distributie, serviciilor post-vanzare, promovarea marcii si a produselor.

Compania a obtinut in 2005 un profit de 8,9 milioane lei la o cifra de afaceri de 123,8 milioane lei, potrivit datelor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri