„De la deschiderea ultimului magazin in 2016 am fost surprinsi intr-un mod placut sa aflam ca intereseul pentru produsele noastre a crescut simtitor in randul clientilor Brot Manufactur. Decizia sa deschidem un nou magazin in zona Tineretului a fost sustinuta de dorinta de a furniza produsele noastre si in alte zone decat cele cunoscute, avand clienti ce veneau din alte cartiere Bucurestene special pentru a achizitiona produsele noastre. Tot ceea ce vindem este realizat integral din ingrediente naturale, dupa retete traditionale nemtesti si cel mai important, nu sunt produse industrial” a declarat Frieder Wohrmann, actionar majoritar al brutariei.

Ca si in celelalte patru magazine Brot, in noua locatie se vor comercializa 12 tipuri de paine cu ingrediente precum faina de secara, faina de grau, faina de grau spelta, seminte de in, anason si floarea soarelui.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont