Cea mai mare parte a platformei Hidromecanica 2 (80%) va fi folosita pentru activitatea de productie a panourilor termoizolante, o noua directie de business a companiei Bilka, care pana in prezent s-a concentrat pe solutii si produse pentru acoperisuri metalice. O parte din platforma nou achizitionata (20%) va fi folosita, dupa renovare, proces ce va dura aproximativ un an zile, pentru depozitarea materiei prime necesare produselor destinate segmentului rezidential.

Prima etapa din strategia de dezvoltare industriala a fost realizata la inceputul lunii septembrie, cand Bilka a incheiat procedurile si a semnat documentele pentru achizitionarea platformei Hidromecanica 2 Brasov. Valoarea tranzactiei s-a ridicat la 5,5 milioane euro. Platforma Hidromecanica 2 intrata in proprietatea Bilka se afla in vecinatatea halelor deja detinute de companie si se intinde pe o suprafata de 9,5 hectare. Prin adaugarea noii suprafete la cei 4,5 hectare, pe care se gasesc in prezent halele de productie Bilka, se ajunge la o suprafata totala de 14 hectare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont