Petrom anunta reducerea preturilor la benzine si motorine cu 7 bani pe litru, incepand de sambata, se precizeaza compania intr-un comunicat. Astfel, benzina ECO Premium va costa 3,17 lei, un litru de Premium 95 fara plumb 3,15 lei, in timp ce pentru benzina Top Premium 99+, se va plati 3,47 lei pe litru.

De asemenea, pretul motorinelor va scadea tot cu sapte beni, Top Euro Diesel 4 urmand a fi comercializata cu 3,15 lei pe litru, iar Euro Diesel 4, cu 3,10 lei pe litru.

Potrivit reprezentantilor Petrom, masura de reducere a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania. "Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere, dar si de contextul pietei interne", se mai precizeaza in comunicat.

Ultima ieftinire operata de companie a avut loc in data de 19 octombrie, cand litrul de benzina s-a ieftinit cu opt bani, iar litrul de motorina cu sase bani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri