Petrom ieftinireste carburantii

Petrom anunta reducerea preturilor la benzine si motorine cu 7 bani pe litru, incepand de sambata, se precizeaza compania intr-un comunicat. Astfel, benzina ECO Premium va costa 3,17 lei, un litru de Premium 95 fara plumb 3,15 lei, in timp ce pentru benzina Top Premium 99+, se va plati 3,47 lei pe litru.

De asemenea, pretul motorinelor va scadea tot cu sapte beni, Top Euro Diesel 4 urmand a fi comercializata cu 3,15 lei pe litru, iar Euro Diesel 4, cu 3,10 lei pe litru.

Potrivit reprezentantilor Petrom, masura de reducere a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania. "Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere, dar si de contextul pietei interne", se mai precizeaza in comunicat.

Ultima ieftinire operata de companie a avut loc in data de 19 octombrie, cand litrul de benzina s-a ieftinit cu opt bani, iar litrul de motorina cu sase bani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Carantina a adus o scădere cu 45% a cererii de benzină şi motorină în aprilie
Setari Cookie-uri