Lantul de farmacii Tei si magazinele Bebe Tei, controlate de antreprenoarea Roxana Maftei, se extind in luna septembrie cu alte doua unitati noi in centrul comercial Plaza Romania. Incepand din 25 septembrie, Bebe Tei, magazinul pentru copii si parinti, poate fi gasit si in Plaza Romania, la parterul centrului comercial. Adresat parintilor, magazinul a fost primit cu entuziasm inca de la deschidere: in trei ore a inregistrat nu mai putin de 700 de clienti.

Noul magazin cu o suprafata de 1750 de metri patrati aduce sub acelasi acoperis produse destinate dezvoltarii celor mici, de la jucarii, mobilier, carucioare si pana la scaune auto, dar si produse necesare ingrijirii zilnice a copiilor, precum formule de lapte praf si mancare pentru bebelusi.

Farmacia Tei a incheiat anul 2016 cu cifra de afaceri de 162 milioane lei in crestere cu 36% fata de 2015, iar magazinul Bebe Tei a inregistrat 117 milioane lei, mai mult decat dublu fata de anul anterior. Cifra de afaceri a companiei va continua sa creasca semnificativ datorita extinderii in sectorul 6.

Fara a lua in calcul stocul de marfa, au fost investiti aproximativ 300.000 de euro pentru Farmacia Tei, iar pentru magazinul Bebe Tei peste 350.000 de euro. Astfel, Roxana Maftei va avea in grija 4 farmacii Tei si 3 magazine Bebe Tei.

Portofoliul Farmaciei Tei contine peste 35.000 de produse, iar magazinul Bebe Tei a ajuns sa aiba peste 25.000 de produse. Din numarul total de produse oferite de farmacie, in jur de 35% sunt achizitionate din Romania.

Deschiderea Bebe Tei va fi urmata si de inaugurarea Farmaciei Tei.

In ultimii doi ani, Plaza Romania a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul si functionalitatea mall-ului, in linie cu tendintele actuale, cu nevoile comunitatii. In urma renovarilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail intr-un spatiu de birouri, lansand Plaza Romania Offices cu Mega Image ca principal chirias. Suprafata de inchiriat este acum de de 38.000 de metri patrati dedicati zonei comerciale si 10.600 de metri patrati dedicati spatiilor de birouri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri