„Polonia a fost punctul de plecare pentru povestea noastra Vivo!. In anul 2014, am deschis primul centru comercial Vivo! in orasul polonez Pila si, de atunci, am extins brandul in numeroase unitati de retail din pietele noastre principale. Centrele comerciale Vivo! genereaza in prezent peste 20% din veniturile noastre din inchirieri, astfel ca asigura o sustinere stabila a portofoliului nostru”, a declarat Oliver Schumy, CEO al Immofinanz, cu prilejul inaugurarii unui nou centru comercial din retea, in Polonia.

Proprietatile Immofinanz din Romania reprezinta 20,7% din portofoliul total al companiei (fara activele din Rusia). Cele 72 de proprietati (18 investitii finalizate, 3 proiecte in dezvoltare, 7 proiecte imobiliare aditionale [apartamente destinate vanzarii dupa finalizare] si 44 de proiecte in analiza) au o valoare de 841,0 milioane de euro. Rata de ocupare a portofoliului din Romania a ramas stabila, pana la 95,8%.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont