Metrorex introduce incepand de astazi noi titluri de calatorie, respectiv cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup.

Noile titluri de calatorie cu metroul si tarifele aferente acestora sunt: cartela cu o calatorie - 2,5 lei; abonamentul anual - 720 lei; cartela grup 3 persoane - 5 lei; cartela grup 4 persoane - 6,5 lei; cartela grup 5 persoane - 8 lei, potrivit News.ro.

Conform Metrorex, cartela cu o singura calaorie poate fi folosita de pasagerii care doresc sa faca o singura calatorie cu metroul, iar abonamentul anual urmareste fidelizarea calatorilor si ofera avantajul unor costuri lunare reduse, insemnand practic o luna si jumatate de “gratuitate” la transportul cu metroul.

Cartelele de grup pot fi folosite si de calatorii curenti si de turisti, pretul pe calatorie fiind mai avantajos decat in prezent. Metrorex transmite ca actualele cartele nu isi vor modifica tarifele.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri