Mai e loc pentru cel putin un centru comercial major in Bucuresti, zona de nord-vest fiind inca una ofertanta, insa nu exista inca planuri concrete, spune Daniela Popescu, associate director retail agency la Colliers International Romania, la Retail Arena 2017.

:Nu stiu daca vom vedea dezvoltari de parcuri de retail in zonele rurale, dar in zonele cu peste 40.000 de locuitori este o certitudine. Sunt o serie de orase in categoria asta, peste 40.000, care asista la astfel de dezvoltari".

“Anul acesta se va incheia cu un stoc de 3,7 mil. mp si estimam ca in urmatorii doi ani, calculand doar centrele comerciale si parcurile mici de retail, o sa depasim 4 milioane de metri patrati”.

Partenerii retailArena 2017 sunt Kaufland, eMag, FAN Courier si PayU. Sponsorii evenimentului sunt PeliFilip, IQOS, Pepsico, Vivo!, Schonherr, Crowe Horwath, Ecco, Custom Soft, Syscom Digital, C-Solution si Plaut.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri