Dupa expansiunea brandului romanesc in Republica Moldova si Bulgaria, unde PPT are deja un istoric in piata de patru ani, respectiv un an, urmatoarele tari vizate sunt in zona adriatica (Serbia, Bosnia, Muntenegru, Albania), Ucraina si Georgia, urmand modelul concentric de expansiune in regiune, in a doua jumatate a anului viitor.

„Compania este pregatita pentru intrarea pe pietele invecinate, unde am identificat o patura de consumatori cu aceleasi caracteristici ca in Romania. Avem peste 30 de furnizori strategici din strainatate si suntem in proces de dezvoltare a retelei de furnizori locali si extindere a gamei sortimentare. Strategia de expansiune presupune abordarea ambelor segmente, atat magazinul de proximitate, cat si comertul modern, in orasele medii si mari”, a declarat Andrada Verdes, Group CEO.

PPT Preturi Pentru Tine, o afacere antreprenoriala fondata in 2006, a ajuns in cei 11 ani de activitate sa mizeze pe o cifra de afaceri de 50 de milioane de euro anul acesta, in usoara crestere fata de 2016.

Planul de crestere se bazeaza pe extinderea regionala in Europa Centrala si de Est, dupa ce si-a consolidat prezenta pe pietele din Romania, Republica Moldova si Bulgaria, unde detine peste 180 de magazine.

Hornbach investeste in...
Citeste si: In 2 ani, 30.000 de articole Hornbach se vor vinde exclusiv online

In cursul ultimilor doi ani, compania a trecut de la modelul antreprenorial la cel corporatist, perioada in care au fost inaugurate 15 magazine in Romania, patru magazine in Republica Moldova si 11 magazine in Bulgaria, numarul total de puncte de vanzare fiind in prezent de 140 in Romania si 30 in afara granitei.

Pana la finalul anului 2017, reteaua PPT va numara 144 de magazine in Romania, 29 in Republica Moldova si 14 in Bulgaria. Pentru urmatorii trei ani, in geografiile existente deja sunt planificate minim 25 de inaugurari de noi magazine anual, dintre care in Romania cel putin jumatate.

Cu o experienta de 11 ani pe piata si o prezenta in 3 tari, Preturi Pentru Tine este cel mai mare retailer romanesc de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru moda de zi cu zi. Cu peste 180 de magazine in Romania, Republica Moldova si Bulgaria, doua magazine online www.ppt.ro si www.ppt.bg si peste 1100 de angajati, PPT Preturi Pentru Tine aduce in viata clientilor produse vestimentare la cele mai accesibile preturi, in magazine de proximitate in orasele mici si medii. Cifra de afaceri previzionata pentru 2017 este de aprox 50 milioane euro, compania ajungand la peste 25 milioane produse vestimentare si de incaltaminte vandute in unitatile proprii.

Miniso a deschis al treilea...
Citeste si: Miniso a deschis al treilea magazin in Romania. Unde este localizat