Compania de foraj Dafora S.A. din Medias a semnat un contract cu Aurelian Oil&Gas Plc, pentru executarea lucrarilor de foraj la exploatarea Golitza-1 din Bulgaria.

Lucrarile se vor intinde pe o perioada de patru luni, iar adancimea putului va fi de 5.000 de metri, obiectivele companiei Aurelian fiind la mai multe nivele de exploatare. Suntem foarte incantati de proiectul Golitza din Bulgaria care poate avea rezerve importante, a declarat directorul companiei petroliere, Michael Seymour. Valorea contractului nu a fost facuta publica, iar reprezentantii Dafora nu au putut fi contactati de NewsIn.

Aurelian Oil&Gas Plc este o companie petroliera britanica infiintata in anul 2002 si care are mai multe proiecte de exploatare in Romania, Bulgaria, Slovacia si Polonia. Dafora Medias este listata la Bursa din Bucuresti si a inregistrat in primele noua luni un profit net de 3,3 milioane de lei, in crestere cu 26% comparativ cu perioada similara a anului precedent, la o cifra de afaceri de 95 de milioane de lei, in urcare cu 13%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri