Brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO a deschis primul sau magazin din Galati si cel de al 24-lea din reteaua nationala. Noul magazin ECCO este situat in Shopping City Galati si a necesitat o investitie de 100.000 de euro.

Magazinul ECCO din Shopping City Galati s-a deschis pe 16 noiembrie, odata cu inaugurarea noilor locatii din cadrul extensiei centrului comercial. Cu o investitie de 100.000 euro, noul magazin ECCO din Galati are o suprafata de aproximativ 121 metri patrati si se afla la parter, in aripa noua.

”Putem deschide magazine doar in orasele mari din Romania, iar un magazin fizic ne ajuta sa avem si vanzari online mai mari. Astfel speram sa ne crestem cota de piata in zona Braila – Galati, oferind clientilor nostri cea mai confortabila incaltaminte si cele mai confortabile servicii”, spune Victor Tighinean, general manager ECCO pentru Romania, Ungaria, Croatia, Slovenia si Serbia.

Brandul ECCO incheie anul 2017 cu deschiderea unui nou magazin in Galati, care se adauga celor 23 de magazine fizice din cele mai importante orase ale tarii, unsprezece dintre ele fiind localizate in Bucuresti, trei in Cluj-Napoca, doua in Constanta, doua in Iasi, doua in Brasov si cate unul in Timisoara, Sibiu si Pitesti. La acestea se adauga si un magazin online.

Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial.

Sursa foto: Udr Ovidiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri